Groene balk met rasterverloop voor header waarop de tekst staat Styling.
STYLING
Header balk achtergrond voor vormgeving.
VORMGEVING
Een van de drie groene balken die van donker boven naar licht onder lopen.
STRATEGIE
RETOUCHE
REPARATIE
KLEURCORRECTIE
FOLDERS & MAGAZINES
WEBSITES
LOGO'S & HUISSTIJLEN

SITE

Heeft u nog geen idee waar u qua stijl naar toe wilt.
Of heeft u wel een idee en wil graag praten over de uitvoering,
Stylus denkt mee en voert uit.

EEN SITE MET SMOEL

Met een degelijk intake gesprek is erg belangrijk daardoor kom je al een heel eind in de goede richting. Waar wil je naar toe als bedrijf, wat kan er aangevuld worden. Wat komt er in de site te staan? Wat wordt de look en feel? Allemaal vragen die belangrijk zijn om tot een goed product te komen.

Opstelling van Apple iMac met toetsenbord en muis. Op het scherm de Profile website
Website opzet voor een apotheek.

BASIS


Onepage site van drie scherm hoogtes. Header met één repetitie van beeld en tekst. Na uitgebreide intake een offerte op maat.

v.a. € 375,-

KLEIN


Site van maximaal vijf pagina’s en twee schermhoogtes. Header met drie repetities van beeld en tekst. Na uitgebreide intake een offerte op maat.

v.a. € 600,-

UITGEBREID


Header met maximaal 6 repetities van beeld en tekst klikbaar naar pagina’s of posts. Vanaf 5 pagina’s. Na uitgebreide intake een offerte op maat.

v.a. € 1200,-

SHOP


Header met bespreekbare hoeveelheid repetities van beeld en tekst voor aanbiedingen die direct klikken naar de aanbieding en acties. Shop pagina’s op maat met afrekenmethode. Na uitgebreide intake een offerte op maat.

v.a. € 1750,-

Buiten de voorbeelden die hier gegeven worden kan het natuurlijk ook zijn dat u een andere idee heeft voor uw site. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt een afspraak maken via de Contact pagina of info@stylus-design.nl of u belt 06 48 93 13 58. U krijgt dan zo snel als mogelijk een afspraak om over uw wensen te praten.

Stylus-Design-design-&-reclame-LOGO_groen

MAAKT SITES OP MAAT