Groene balk met rasterverloop voor header waarop de tekst staat Styling.
STYLING
Header balk achtergrond voor vormgeving.
VORMGEVING
Een van de drie groene balken die van donker boven naar licht onder lopen.
STRATEGIE
RETOUCHE
REPARATIE
KLEURCORRECTIE
FOLDERS & MAGAZINES
WEBSITES
LOGO'S & HUISSTIJLEN

VORM

SMOEL AAN UW ZAAK

Alleen een lettertype kan er al voor zorgen dat mensen u herkennen in uw uitingen. Daarnaast heb je kleur en vorm die samen bepalen hoe u naar buiten over komt. Het is dus belangrijk dat u een passende smoel krijgt, waarbij uw huisstijl of alle andere uitingen in de stijl zijn, die voor u is uitgezet.
Ook speelt branding een rol in uw smoel naar buiten. U kunt zich koppelen aan zaken die u belangrijk vindt en daar in reclame maken. Zo kunt u geassocieerd worden met bijvoorbeeld sport, zorg of reizen.

Cover Brochure World Legends Cup 1-5 Dec. 2017
Brochure World Legends Cup pag. 1-2
Twee pagina's van Brochure World Legends Cup
Kap nou met dat zinloos printen oproep Deloitte.

BOUW EN TENDERS

Hoe grote bouwers aan hun werk komen? Meedoen aan biedingen met tenders ofwel biedboeken. Daarin wordt minutieus uitgelegd wat het ontwerp, de werkwijze en kostenplaatje is. Deze boeken moeten aan strengen eisen voldoen, designers geven er vorm aan en maken het boek en de bijbehorende technische toebehoren op. Helaas kan er van dit werk vrijwel niets getoond worden behalve een cover of hoofdstuk tussenblad. Hiernaast een winnende met Besix van Stylus. Ook is er deelgenomen aan de winnende bieding van het ICC (Internationale Criminal Court).

Als het gebouw of woning er eenmaal staat moet het aan de man gebracht. Verkoopbrochures zijn dan van toepassing met gelikte plaatjes van ingerichte ruimtes.

Stylus-Design-design-&-reclame-LOGO_groen

GEEFT UW ZAAK EEN SMOEL