GRAFISCHE CONCEPTEN EN UITWERKING

 

Samsung voor Cheel (voorheen Cheil)

 

Cheil (spreek uit Tjeil) is Koreaans voor nummer 1.

Dat geldt zeker voor het bedrijf waarvoor ze hun werk maken; Samsung. Momenteel de best verkopende telefoonmaker in de wereld.

Ik mocht voor Cheel promotie en conceptwerk maken.

Orange

 

Was Orange niet de coolste provider van zijn tijd.

Met het concept van Qua kon ik voor meer dan een jaar los gaan op ieder POS idee wat het marketingteam voor ogen had.

Van magazines tot kleintje, van poster tot verpakking.

Praxis

 

Als vormgever/dtper heb ik voor Neroc zo'n 1,5 jaar brochures en POS materiaal voor Praxis gemaakt.

Deloitte, Unilever, Citoën en Rockwool.

 

• Concepten bedenken voor offertes (hier niet getoond), flyers, posters, uitnodigingen, etc etc. Voor een vertrekkende CEO die na 25 jaar Deloitte omruilde voor Stork een Liber Amicorum (vriendenboek) gemaakt.

 

• Unilever was een opdracht met veel werk. Zowat alle uitingen die je kan bedenken zijn voor deze lancering gemaakt. Helaas was het product geen lang leven beschoren. Robijntje en Ola zijn andere Unilever producten waar ontwerp/dtp aan geleverd is.

 

• Citroën wilde zich koppelen aan "The winner is.." ik ontwierp het concept.

 

• Rockwool voor Saatchi & Saatchi. Het resultaat van de opdracht voor Rockwool moest tot een analyse komen. Oftewel een nieuwe verpakking dat omgezet moest kunnen worden naar andere formaten. Het op grid gezette ontwerp is tot in de detail verantwoord in deze ook door mij opgestelde Engelstalige uitleg voor dtpers. Rockwool for beginners. Of een style manuale voor dtp'ers.

Logo's

 

Een aantal van deze logo's zijn inzendingen van wedstrijden. Desalniettemin een mogelijkheid om de potentie van mijn capaciteiten te bepalen.

Websites

 

Ik heb sites gemaakt in Dreamweaver, Flash, Freeway, Muse en Wordpress. Momenteel zijn alleen Wordpress(achtige) en Muse nog relevant. Beide zijn responsive zodat deze zowel op computer, tablet en telefoon hun eigen opmaak en gebruik hebben.

 

http://batailletekst.nl/

Wordpress Site voor een tekstschrijver.

http://timothylouis.com/

Wordpress. Site voor wonderdokter.

http://maxkootstudio.nl/

Muse. Deze onepager is totaal responsive en de inhoud kan voor ieder apparaat anders zijn. Bekijk deze op de telefoon en desktop.

 

Ook deze Stylus Design site is anders op een telefoon.

Max Koot Studio en Beeldbewerking

 

Alle digitale fotoshoots die uit de Max Koot Studio komen worden door mij nabewerkt en als galerij op een eigen deel van de site gezet zodat de klant daar een keuze kan maken voor bestelling. Van deze shoots kan om rechtelijke redenen natuurlijk geen beeld getoond worden. U kunt op maxkootstudio.nl de zowel door mij gemaakte site als wat foto materiaal van eigenaar Danny van der Kamp terugvinden.

 

Buiten kleurcorrecties is er nog veel meer te doen met bijvoorbeeld Photoshop. Hier te zien o.a. showcase rockband Planeur, hoe je een oude foto weer als nieuw maakt en ook voor Max Koot, Kids on the beach, een drieluik tot één beeld gemaakt en promotiemateriaal.

Vrij werk

 

Dit beeld hiernaast is helemaal samengesteld uit verschillende beelden. De posters aan de muur zijn van eigen hand en het geheel; het meisje, de trashcan, de lamp, bike, muur en grond komen van het net.

Fotografie

 

Digitale camera's zijn in een sneltreinvaart verbeterd. Zowel de resolutie als de gevoeligheid, die nu tot een 64000 iso kan, is verbeterd. Zo ook de sensor die deze zonder vervorming of korrel vastlegt. Sommige van mijn beelden worden aangeboden bij stocksites. De gehele serie gemaakt bij Han le Roy is te zien op Flickr .

Contact

Stylus Design

Vormgeving en Reclame

2517 GX 's-Gravenhage

Tel.: 070 - 345 20 23

Mob.: 06 48 93 13 58

 

Mail

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

MADE BY STYLUS-DESIGN  

site stats

VOORWAARDEN